Välj en av oss

Om Oss

Vi träffades på skottdagen 2004.
Det var lite av en blinddate och efter att ha spenderat halva natten till att prata i telefon så bestämde vi att ses för en lunch den där lite små kalla vinterdagen.
 När vi träffades så slog det inga gnistor - det fullkomligt sprakade och stormade! Så när det var dags att skiljas åt ville ingen av oss att det skulle ta slut och vi bokade in en ny dejt redan samma kväll. Och sen den dagen så har vi varit oskiljaktiga... 

malinochchristian.jpgPå många sätt så är vi som natt och dag. Den ena är den typiska stressiga 08:an, en tidsoptimist som alltid har för många järn i elden, medans den andra är mer som den klassiska norrlänningen - lugn, bekväm och som hatar att stressa. 
Båda har olika intressen, prioriteringar och brinner för olika saker. Men på samma gång så kompletterar vi varann och på vissa punkter är vi som tvillingsjälar.
Och det måste väl vara en lyckad kombination för som det heter: "Oposite attracks" och "Lika barn leka bäst"...

Vi lever i en harmoni och i ett förhållande byggt av kärlek...

 

Frieriet 
På skottdagens morgon den 29 februari 2008, dagen då vi firade 4 år, pussade min sambo mig hejdå precis som vanligt innan han ilade iväg till jobbet, och jag somnade om. Några minuter senare vaknade jag av att min mobil ringde. I andra änden fanns Jesse och Loogna... I direktsänd radio...
"Väckte vi dig? Det är ju en speciell dag idag... Det kommer snart att knacka på dörren"...  

Och det gjorde det. Och då jag öppnade så stod min älskade sambo där, fin och uppklädd i kostym. Och inför mig och alla lyssnare så gick han ner på knä: 
"Vill du gifta dig med mig"..?

Vill du lyssna på vårt frieri, klicka här!Bröllopetbrollop.jpg
Lördagen den 27 februari 2010 så klämtade kyrkklockorna för oss då vi lovade varandra evig kärlek inför våra nära och kära.
En helt underbar dag och vi fick det fina vinterbröllop som vi så länge drömt om och framför allt - vi fick varandra. Som man och hustru. Som äkta makar.
Det var den finaste dagen i våra liv och vi bär med oss minnet i våra hjärtan för evigt!

 

Våra husdjur
Förutom en robotdammsugare vid namn Fido, dammråttot och en och annan hustomte så har vi dessutom dessa två underbara små katter...Stumpanstumpan.jpg

Den lilla svarta.
Denna lilla krabat såg dagens ljus 2007-05-30 och kom till oss fyra månader senare.
Hon är född med bara en halv svans så därav namnet. En svans som brukar gå i etthundratjugo då hon busar och leker, något som hon gör ofta då hon är mer vild än tam.
Att hon är mattes ögonsten och kelis är det ingen tvekan om.
Hon är med överallt och en favoritplats är bakom mattes rumpa på kontorsstolen där hon kan ligga nära, nära.
Denna lilla kisse är otroligt älskad.Sessan

sessan.jpgDen lilla grå. 
Denna lilla pälsboll är född 2005-07-10 och kom till vår familj under hösten samma år, och tog en given plats i våra hjärtan.
Den kräsna och lite försiktiga kissen som till en början var mattes kelgris men som nu bytt sida och utsett husse till sin favorit.
En social liten tjej som ofta springer efter husse och tigger om uppmärksamhet genom både ylande och frenetiskt strykande.
Hon älskar att kura ihop sig i knät eller ligga tätt intill och gosa. Och att bli kliad under hakan står högt upp på 10-i-topp-listan!Stellastella.jpg
R.I.P.
Stella var Den stora svarta, husets primadonna och husses bästa vän.
Hon kom till världen 1997-03-01 men finns tyvärr inte med oss längre utan somnade in 2010-10-09 efter en kort tids sjukdom.
Men hon kommer alltid att finnas med oss i våra hjärtan där hon hade, och har, en stor plats.Vårt hem
"Hem, ljuva hem..."
Vi är husägare sedam hösten 2006 och vi lyckliga sådana också!
Vi bor i ett mysigt kedjehus strax norr om Stockholm, och här trivs vi jättebra! 
Huset är välplanerad och har en härlig öppen planlösning som ger en välkomnande känsla. Vi har bytt ut våra tidigare 67 kvadrat till 120 och allt på ett plan.
Otroligt skönt!

sessan2.jpgHela huset var i väldigt bra skick och till stor del nyrenoverat då vi flyttade in, men självklart så ville vi sätta vår egen prägel på det och har gjort om en hel del själva.
Vi har målat om nästan alla rum, lagt in nya golv, kaklat tvättstugan, kaklat badrumet och installerat jacuzzi, bytt ut kyl och frys, installerat kolsyrekran, satt in en braskamin, bytt garderober, byggt en ny hall och gjort om hela baksidan med nya gångar, rabatter, altan och ute-SPA, m.m, m.m...
Och eftersom hem och inredning är ett stort intresse så fixas det alltid med något här hemma, så det tar nog aldrig slut.

En av husets favoritplatser är helt klart den öppna spisen, där både vi tvåbenta och fyrbenta varelser gillar att mysa i värmen... 
Även vårt SPA ute på baksidan är en favorit, såväl sommar som vinter.

 

Warning: Unknown: open(/var/www/hansochhennes.se/public_html/files/tmp/sess_c6vk8a1e458dsh6luf2op8cpl1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/hansochhennes.se/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0