Christian

"Da man, da myth, da legend..."
cowboy.gifVem är egentligen mannen bakom den här delen av websidan? Vem är mannen som valt att leva sitt liv med Malin? Vem är det som döljer sig här bakom och vem är det som väljer att lägga ut delar av sitt liv så här på internet?

Låt mig ta historien från början. Redan som liten föddes jag... eller snarare, det var en kall måndag eftermiddag i slutet på oktober, någongång i början av 70-talet, när jag kom till världen. Jag var en 48 cm lång, knubbig liten parvel på 3390 gram. Jag växte snabbt upp till en pigg liten krabat, och den 22 juni året därpå, tog jag mina första krypsteg ombord på vår dåvarande båt "Tina". Det dröjde nästan ett halvår innan jag kunde gå på riktigt, och den 10 november tog jag mina första stolta steg. Däremellan, i början av augusti, hann jag med att säga mitt första ord: -"Pampa". Förmodligen skulle detta betyda "Pappa", men även kanske också "lampa". Därom tvista de lärda... Det är underbart att vara liten, livet är så okomplicerat!

Jag gick 3-årig ekonomisk linje och gick ut med (enligt mig) godkända betyg. Två dagar efter studenten, fortfarande sliten efter alla studentskivor, var det dags för min militärtjänstgöring. Gjorde mina 10 månader som gruppbefäl på ett jägarregemente i Norrland. Bortser man från alla mygg och knott, var Norrland rätt vackert.

wallmans.gifFick jobb med detsamma som jag kom hem, och har sedan dess hunnit avverka flertalet jobb. Först som telefon-försäljare, sedan som lastbilbilschaufför och säljare på ett stort bageri och efter det har jag även hunnit med att jobba som budbilschaufför, lageransvarig, säljare, miljösamordnare och koordinator inom databranchen. Under budbilstiden fick jag en av mina pojkdrömmar uppfyllda, nämligen att få köra sjukvårdstransport med blåljus. Faktum är att jag blev så less på databranchen att jag helt enklelt bestämde mig för att lämna den, och jobbade som egen företagare under ungefär 1,5 års tid, för att sedan göra om proceduren och vara lastbilchaufför ett par månader för att slutligen hamna där jag är nu, det vill säga inom databranchen igen...

Ett av mina fritidsintressen är att träna japansk kamp-sport, och det har jag gjort sedan 1990. Först tränade jag Ai-ki-kay Aikido och Ki-Aikido, men när klubben lades ner var det dags att hitta något som liknade det jag tränat tidigare. En god vän tipsade då mig om ju-jutsu, och det tränade jag fram till och med slutet på 2004 innan jag fick lägga av på grund av en elakartad skada i samband med att jag i maj det året lyckades jag med bedriften att gradera upp mig till svart bälte, något som jag drömt om ända sen jag först började med den här typen av träning.

jayleno.gifEtt annat fritidsintresse jag brinner enormt för är film, och det gäller både skvaller ifrån Hollywood, och att själv vistas framför kameran. Jag har träffat en hel del mer eller mindre kända skådespelare, men den absoluta förverkligen av en dröm var när jag sommaren 2010 fick spela tillsammans med både Alexander och Stellan Skarsgård, Kiefer Sutherland, Kirsten Dunst, John Hurt och några till i Lars von Triers film "Melancholia".

Jag anser att jag är en liten glad prick (för det mesta), men det är klart att även här har säkert en och annan någon invändning. Om du har något att tillägga, eller fråga om, varför inte dra några rader på mail eller skriv ett litet meddelande i vår gästbok. Sånt älskar vi!

Warning: Unknown: open(/var/www/hansochhennes.se/public_html/files/tmp/sess_u00d0joqar5e6su6olu6no3cs5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/hansochhennes.se/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0